Resident Evil 2 Remake-demo

Capcom byr på Resident Evil 2-appetittvekker denne uken

Prøv nyversjonen i nøyaktig 30 minutter, men ikke mer.

Capcom dro denne uken sløret av en demo for den kommende nyversjonen av Resident Evil 2. Fra 11. til 31. januar kan spillere på Steam, PlayStation 4 og Xbox One få en liten smakebit på hva opplevelsen dreier seg om. Og når vi sier «liten», så mener vi liten.

Se litt av hva som venter i Capcoms «1-shot»-demo for Resident Evil 2s nyversjon.
Capcom

Den såkalte «1-shot»-demonstrasjonen gir deg nøyaktig 30 minutter med spillet. Når tiden er ute er besøkstiden over, og du får ikke begynne forfra igjen.

I løpet av den lille halvtimen får spillere utforske Racoon City politistasjon, i rollen som den nyansatte betjenten Leon S. Kennedy. Plukk opp gjenstander, løs puslespill og skyt eller løp fra de vandøde som herjer på stasjonen.

Spillere som dør får fortsette der de slapp, og dersom man kommer seg gjennom demoens oppdrag kan man også holde på helt til de 30 minuttene er omme. Uansett hvordan man gjør det lover Capcom at alle som prøver seg vil belønnes med en ny trailer for Resident Evil 2 Remake.

Ny vri på gammel klassiker

I 2015 kunngjorde Capcom at en nyversjon av Resident Evil 2 var på vei, men det var først på E3 i fjor at utvikleren viste oss hva vi har i vente. Nyversjonen lar spillere oppleve det 20 år gamle spillet fra en helt nye side, med overgangen fra låste kameravinkler til å kikke over hovedpersonens skulder.

Mens helhetsopplevelsen stort sett blir lik som den vi husker lover Capcom en rekke overraskelser og nyvinninger, noe vi lot oss begeistre over da vi fikk se på spillet sist sommer.

– Etter flere år med venting har Capcom omsider avduket nyversjonen av Resident Evil 2, og jeg er skråsikker på at utvikleren sitter på en vinner her. Ikke bare skilter spillet med en lekker visuell overhaling, men så godt som alle mekanikker og systemer har fått en moderne vri som pumper ny spenning inn i opplevelsen, kommenterte undertegnede den gang.

Resident Evil 2 Remake kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 25. januar.

Les også: Tre Resident Evil-klassikere er på vei til Nintendo Switch »

Siste fra forsiden