Tre Resident Evil-klassikere er på vei til Nintendo Switch

Skjermbilde fra PC-versjonen av Resident Evil 4.
Capcom

Resident Evil-serien har vært innom de aller fleste plattformene gjennom årene, men Nintendos seneste konsoll har ennå ikke vært med på moroa. Det er det nå slutt på, melder Capcom på Twitter.

Den japanske utvikleren bringer tre titler fra serien til Nintendo Switch, nemlig Resident Evil, Resident Zero og Resident Evil 4.

Spillene kommer en gang på nyåret, men har ennå ikke fått en konkret dato. Det er også uvisst i hvilken grad spillene skal oppdateres. Capcom lover imidlertid å dele mer informasjon ganske snart.

Skjermbilde fra PC-versjonen av Resident Evil Zero.
Capcom

Kritikerroste survival-spill

Resident Evil kom opprinnelig ut til den første PlayStation-konsollen i 1996, og fikk en nyversjon til GameCube i 2002. Resident Evil Zero var en «prequel» til dette som også kom til GameCube litt senere, og begge titlene fikk god mottakelse i sin tid.

For fansen er det nok imidlertid det svært kritikerroste Resident Evil 4 som er den mest interessante tittelen av de tre.

Dette ble opprinnelig sluppet til GameCube i 2005 og ble på det tidspunktet hyllet som et av de beste spillene noensinne av mange kritikere. Her på verket ble GameCube-versjonen tildelt 9 av 10 poeng.

Siden lanseringen har Resident Evil 4 blitt tilgjengelig på så å si samtlige spillplattformer, inkludert PC, som fikk en HD-utgave i 2014. PlayStation 4 og Xbox One fikk også sine oppussede versjoner i 2016.

Les også: Capcoms Mega Man 11 er et plattformspill helt uten sidestykke på sitt beste »

Siste fra forsiden