Slik ser Resident Evil 4 ut på PlayStation 4 og Xbox One

Den oppussede versjonen av den gamle klassikeren viser gode takter.

Når det gjelder Capcoms populære skrekkspillserie er det nok først og fremst det kommende Resident Evil 7 som står i hodene på folk. I skyggen av det nye spillet er imidlertid nyversjoner av de eldre spillene også på vei, som vi meldte i februar. Nå har det dukket opp nye videoer som viser hva vi har i vente fra den fronten.

På den japanske YouTube-kanalen for Resident Evil, Biohazard, har det nemlig nå blitt lagt ut to nye videoer som viser oss den nye utgaven av Resident Evil 4 til PlayStation 4 og Xbox One. Den ene videoen kan du se øverst i artikkelen og den andre ser du nederst.

Har alt bonusinnholdt

Klippene er ikke filmatiske trailere, men er hentet fra selve spillet. Det kommer frem av videoene at den nye Resident Evil 4-versjonen naturlig nok kommer med HD-oppløsning, men utover det er det uvisst akkurat hvor stor oppgraderingen er.

Capcom

Som Capcom selv meldte i juli kommer nyversjonen imidlertid med alt bonusinnholdet som kom ut til originalspillet, i tillegg til diverse nye funksjoner som har blitt lansert til senere versjoner av spillet.

Resident Evil 4 kom opprinnelig ut til Nintendo GameCube i 2005. Spillet fikk en eksepsjonelt god mottakelse da det ble lansert, og fikk også 9 av 10 mulige poeng her på Gamer. Mange har sågar rangert Resident Evil 4 blant de aller beste spillene noensinne.

PlayStation 4- og Xbox One-versjonen av spillet skal lanseres den 30. august.

Vi ble også nylig servert en ny Resident Evil 7-trailer: Den byr på noen av fiendene og lekre omgivelser »

Siste fra forsiden