Resident Evil

Resident Evil 4-skaperen håper historien kan forbedres dersom spillet pusses opp

Nyversjonen av Resident Evil 3 har nå solgt fem millioner.

Capcom

Etter vellykkede nyversjoner av Resident Evil 2 og Resident Evil 3, har ryktene gått om at Capcom kanskje skal pusse opp spill nummer fire.

Hvilke planer utvikleren har er enda ikke klart, men nå har prosjektet i hvert fall fått tommelen av originalspillets skaper – Shinji Mikami. Riktignok helst med en endring eller to.

– Kult hvis Capcom kan forbedre historien

Resident Evil 4 er godt likt blant fans, men ikke nødvendigvis for sin historie.
Capcom

I et intervju med nettstedet VG247 stilte Mikami – som for tiden jobber med Ghostwire: Tokyo hos Tango Gameworks – seg positiv til en Resident Evil 4-nyversjon. Det basert på at dette trolig er noe fans av serien ønsker seg.

Han håper imidlertid at Capcom kan forbedre spillets historie.

– Fans vil mest sannsynlig ha det, så det er en god ting. Det hadde vært kult om Capcom kunne gjøre en flott jobb, forbedre historien og lansere et godt produkt, sa Mikami.

På spørsmål om hva han mente med en bedre historie forklarte den rutinerte utvikleren at han kun hadde tre uker på seg til å skrive den opprinnelige historien. Historien var for øvrig ett av svært få ankepunkter i vår anmeldelse av Resident Evil 4.

Så gjenstår det å se hva Capcom finner på. Utvikleren har tidligere spurt fans om de vil ha flere nyversjoner, mens rykter hevder at prosjektet allerede er i full sving og at spillet skal lanseres en gang i år.

Nyversjonene selger

At Resident Evil-oppussinger er populære kan i hvert fall ingen komme fra. Capcom kunne denne uken avsløre at Resident Evil 3 Remake, fra 2020, har solgt over fem millioner eksemplarer.

Resident Evil 2 Remake har på sin side solgt 9,3 millioner eksemplarer siden lanseringen i 2019. Det plasserer spillet på tredjeplass på listen over bestselgende Capcom-spill gjennom tidene.

Vi har tatt en nærmere kikk på Ghostwire: Tokyo.
Les vår sniktitt på Shinji Mikamis neste »

Siste fra forsiden