Resident Evil 4 får amerikansk utgivelsesdato

Det etterlengtede fjerde spillet i Resident Evil-serien har fått en konkret utgivelsesdato for USA.

Tidligere var det antatt at spillet skulle komme ut mot slutten av 2004, men nå har Capcom sent ut en melding om at utgivelsen ikke vil finne sted før til neste år, nærmere bestemt 11. januar 2005. Capcom vil imidlertid ikke si at spillet har blitt utsatt, da utviklerne hele tiden har siktet på å få spillet ferdig i vinter. Dette er den offisielle utgivelsesdatoen for USA, og nøyaktig når spillet kommer til Europa er fremdeles uvisst.

Resident Evil 4, som kun er kunngjort for GameCube, foregår i et sør-amerikansk land. Som Leon S. Kennedy er jobben din å redde datteren til presidenten, som har blitt kidnappet av en militant gruppe mennesker som later til å befinne seg i en slags merkelig transe.

Det fjerde spillet i denne kjente serien lover å levere de samme varene som de tidligere Resident Evil-spillene har blitt kjent for: Kalde grøss og masse blod og gørr. Zombiene fra tidligere spill ser imidlertid ut til å glimre med sitt fravær, og det samme gjør Racoon City, som blir utslettet i starten av spillet.

For mer informasjon om dette spillet kan du sjekke vår produktside eller det offisielle nettstedet. De aktuelle lenkene finner du helt nederst på siden.

Siste fra forsiden