Resident Evil 5 rives av hyllene

Setter salgsrekorder

Capcoms etterlengtede mareritt gjør rent bord.

Capcoms stortittel Resident Evil 5 var ikke helt det høydepunktet vi hadde håpet det skulle være. Men salgstallene, i hvertfall på de britiske øyene, er rekordhøye.

Resident Evil 5 topper nå salgslistene i landet, både på de enkelte konsollenes salgslister og den som gjelder for alle plattformer. Utrolig nok solgte spillet i sin første uke mer enn alle de andre spillene på topp-10 listen til sammen. Over 4 millioner eksemplarer av skrekkspillet har i følge Capcom blitt sendt ut i butikkene, selv om dette ikke nødvendigvis betyr like mange salg.

Lanseringen skal være den beste Capcom noen gang har hatt, og Resident Evil 5 er suverent det raskest selgende spillet i serien. Spillet er med dette den største braksuksessen i øyriket siden Call of Duty: World at War, og har solgt raskere enn samtlige av de andre stortitlene som kom før jul.

Det kan i tillegg være verdt å nevne at anslagsvis 55 % av salget kommer fra Xbox 360-versjonen. Med såpass balanserte salg ville det være svært overraskende om ikke også det neste spillet i serien blir sluppet til begge konsoller.

(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden