Resident Evil-avsløring i desember?

Spike Video Game Awards har nok en hemmelighet på lager.

Det later til at Spike Video Game Awards, som finner sted 11. desember, får massevis av spennende spillkunngjøringer. Vi har for eksempel fått vite om en stor avsløring fra BioWare og det som kan se ut som et nytt SSX-spill.

Resident Evil 5.

Nå ser det ut til at Resident Evil-serien (kjent som BioHazard i Japan) er den neste som får en kunngjøring på showet. I to reklamesnutter for selve arrangementet får vi nemlig godt skjultereferanser til et nytt zombie-spill, inkludert advarsler om «infected», og en oppfordring til publikum om å rapportere «symptomer».

Etter den første reklamen gikk ryktene om at promoteringen gjaldt et Left 4 Dead-relatert prosjekt, men det ser mindre og mindre sannsynlig ut.

Nettstedet GamerZines fant nemlig en tydelig kobling mellom et bilde i teaseren og et bilde brukt i promoteringen av Resident Evil-serien. Og i den ferskeste teaseren får vi til og med et BioHazard-symbol.

Dermed kan det tenkes avsløringen gjelder Resident Evil: Raccoon City, som visstnok er under utvikling hos Slant Six Games.

Siste fra forsiden