Resident Evil bytter opphav?

Slant Six Games kan stå bak det neste spillet i storserien.

Slant Six Games er best kjent som utvikleren bak de håndholdte utgavene av SOCOM-serien, henholdsvis Tactical Strike og Fireteam Bravo 3. Nå ser det ut som utvikleren får prøve seg på en av Capcoms aller største serier, nemlig Resident Evil.

Var det noen som sa biceps?

Det er et dokument som spillsiden Kotaku har fått hendesom danner grunnlaget for spekulasjonene. I doumentet skal det etter sigende stå at utvikleren jobber med et lagbasert kapittel i serien, som har kodenavnet Resident Evil: Raccoon City.

Enhver fan av Resident Evil kjenner umiddelbart igjen navnet Raccoon City. Byen står nemlig sentralt i historien til den langvarige spillserien.

Kotaku kontaktet Capcom for en uttalelse, som ikke ville si mer enn at de ikke kommenterer rykter og spekulasjoner. Slant Six Games har derimot lettet litt mer på sløret, og på utviklerens nettsted står det at det jobbes med "et fantastisk nytt prosjekt" som de ennå ikke har annonsert. Videre kan man lese at det nye prosjektet blir utviklet i samarbeid med en ny utgiver og at det er snakk om en tittel i verdensklasse.

Det er også verdt å merke seg at Slant Six Games har ansatt en japansk tolk. Med tanke på at Capcom har hyret inn andre utviklere for å produsere spill i noen av deres største serier, er det slettes ikke utenkelig at denne informasjonen stemmer.

Les også:Ha det grisemoro med Enslaved
Les også:Nye GoldenEye rett rundt hjørnet
Les også:Popcap melker juvelkua

(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden