Resident Evil: Revelations har fått dato på PlayStation 4 og Xbox One

Oppdatert: Både originalen og oppfølgeren kommer til Switch i november.

Oppdatering 7. september: Resident Evil: Revelations og Resident Evil: Revelations 2 har nå også fått en offisiell slippdato på Nintendo Switch. Begge spillene kommer til konsollen den 28. november. Det melder Capcom på Twitter.

Opprinnelig sak følger.

Resident Evil: Revelations ble først sluppet til 3DS i 2012, og etter å ha blitt sluppet på nytt til PC, PlayStation 3, Xbox 360 og Nintendo Wii U kunngjorde Capcom i mars at spillet også skulle komme til PlayStation 4 og Xbox One. Nå har vi fått datoene til disse utgavene, og samtidig har Switch-eierne også fått gode nyheter.

bloggen sin har Capcom kunngjort at Resident Evil: Revelations skal slippes til PlayStation 4 og Xbox One den 29. august. Sammen med kunngjørelsen kom en trailer du kan se øverst i artikkelen.

I tillegg kan utvikleren avsløre at både det første spillet og Resident Evil: Revelations 2 kommer til Nintendo Switch senere i år, dog uten å gi en konkret dato.

Capcom

Mellom det fjerde og femte spillet

De nye utgavene av Resident Evil: Revelations skal ifølge Capcom komme med alt av ekstrainnhold som er sluppet til spillet, og det skal også «se bedre ut enn noensinne», uten at det er helt klart hva de grafiske forbedringene skal bestå i.

Resident Evil: Revelations finner sted mellom det fjerde og det femte hovedspillet i serien. I rollen som Resident Evil-veteran Jill Valentine må spillere utforske et forlatt cruiseskip, for å finne hovedfigurens tidligere partner – Chris Redfield.

Den originale 3DS-versjonen av spillet fikk en syver av Gamer.no, og anmelderen vår roste blant annet det glimrende lydbildet og den velfortalte historien:

– Den episodebaserte måten fortellingen legges frem på derimot, gjør en høyst ordinær spenningshistorie til en betydelig mer interessant affære. Historien er rett og slett mesterlig fortalt, og spillet er svært vanskelig å legge fra seg. Det er riktignok et lite skår i gleden at Capcom insisterer på å overdrive bruken av oppsummerende filmsnutter, men alt i alt er dette moro både for de små grå, het det i anmeldelsen.

HD-utgivelsen fra 2013 holdt seg ikke like godt, men Ina Berg Larsen mente likevel det var det beste Resident Evil-spillet på lenge.

Det kommer også en ny Resident Evil-filmserie »

Siste fra forsiden