Resident Evil: Revelations gjenoppstår nok en gang

Grøssereventyret fra 2012 kommer til PlayStation 4 og Xbox One til høsten.

Capcom

Grøssereventyret Resident Evil: Revelations vil gjenoppstå i ny utgave til høsten, annonserte Capcom denne uken. På Twitter fortalte utvikleren at spillet blir tilgjengelig både digitalt og fysisk på PlayStation 4 og Xbox One, men annet enn dette fikk vi ingen detaljer om de nye konsollutgavene.

Resident Evil: Revelations ble opprinnelig lansert på Nintendo 3DS.
Capcom

Resident Evil: Revelations ble opprinnelig lansert på Nintendo 3DS i januar 2012. Ett år senere fikk spillet en HD-overhaling, og fant veien til PC, PlayStation 3, Xbox 360 og Nintendo Wii U.

Hvorvidt det er den første HD-utgivelsen som nå kommer til Sony og Microsofts nyeste konsoller, eller om Capcom pusser opp spillet fra grunnen, er foreløpig uvisst.

Godt mottatt

Resident Evil: Revelations finner sted mellom det fjerde og det femte hovedspillet i serien. I rollen som Resident Evil-veteran Jill Valentine må spillere utforske et forlatt cruiseskip, for å finne hovedfigurens tidligere partner – Chris Redfield.

3DS-versjonen fikk en syver av Gamer.no, og anmelder Kjersti Stuestøl roste blant annet det glimrende lydbildet og den velfortalte historien:

– Den episodebaserte måten fortellingen legges frem på derimot, gjør en høyst ordinær spenningshistorie til en betydelig mer interessant affære. Historien er rett og slett mesterlig fortalt, og spillet er svært vanskelig å legge fra seg. Det er riktignok et lite skår i gleden at Capcom insisterer på å overdrive bruken av oppsummerende filmsnutter, men alt i alt er dette moro både for de små grå, skrev hun den gang.

HD-utgivelsen fra 2013 holdt seg ikke like godt, men Ina Berg Larsen mente likevel det var det beste Resident Evil-spillet på lenge.

Resident Evil 7 markerte en solid opptur for Capcom-serien.
Vi kikket nylig på hva utvikleren gjorde riktig denne gangen »

Siste fra forsiden