Resistance 3 med samarbeidsmodus

Resistance 3 med samarbeidsmodus

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Resistance-serien har etterhvert bygd seg opp en solid fanskare, etter at det første spillet debuterte som en av de få virkelig store titlene i PS3s første måneder.

Det tredje spillet er fortsatt et stykke unna, med en planlagt lansering høsten 2011. Men det stopper ikke folk i å glede seg til Insomniacs futuristiske skytespill. Det forventes at spillet, som mange andre, vil avsløres ordentlig på årets Video Game Awards. Men Marcus Smith i Insomniac har røpet et par detaljer om hva spillet vil tilby allerede nå.

For det første vil spillet ha omfattende samarbeidsmodus. Det skal være mulig å spille gjennom hele kampanjen med en venn, enten i samme sofa med delt skjerm eller over nett. I tillegg er det klart at spillet vil ha oppgraderbare våpen. Disse vil bli for det første bli mer kraftige underveis, men vil også få nye egenskaper.

Les også: Resistance 3 definitivt på vei
Les også: Anmeldelse: Resistance 2
Les også: Nytt kontrollsystem for PSP


(Kilde: Eurogamer)

Resistance 2

PS3
Slippdato: 26. november 2008
Sjanger: Action
Utvikler: Insomniac Games
Utgiver: SCEE

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen