Apex Legends - sesong fire

Respawn bekrefter: Revenant blir Apex Legends' nyeste figur

Fersk trailer introduserer den hevnlystne leiemorderen.

Etter litt frem og tilbake har Respawn omsider trukket sløret av Apex Legends' neste offisielle helt. Akkurat som fansen hadde gjettet er det Revenant som introduseres i battle royale-spillets fjerde sesong, og traileren over gir et lite innblikk i den nye heltens bakgrunn.

Hevnlysten snikmorder

Revenant er ikke spesielt glad i Hammond Robotics.
EA

Avdukingen kommer nøyaktig én uke etter at utvikleren kunngjorde Forge som den neste Apex-helten. Den femdoble boksemesteren ble imidlertid brutalt myrdet av nettopp Revenant, som altså tar over plassen etterlatt av Forge.

Ifølge Revenants beskrivelse var helten en gang et menneske, før Hammond Robotics forvandlet han til en slags drapsrobot. Nå er han ute etter hevn, og når Hammond Robotics oppretter kontorer på World's Edge-kartet ser han sitt snitt til å kvitte seg med sin argeste fiende – og kanskje knerte noen andre Apex-helter i samme slengen.

Hvilke egenskaper Revenant stiller med er enda ikke bekreftet, men basert på traileren virker han å være en helt med fokus på nærkamp. Armene kan brukes som sylskarpe sverd, mens en slags skyggeeffekt tilsynelatende lar han forvandle seg midlertidig til en zombie.

Ved siden av Revenant introduserer sesong fire et nytt våpen, store endringer til World's Edge-kartet og justeringer til spillets rangerte modus. Ifølge Respawn venter også flust med ny kosmetikk, som vi får en nærmere kikk på når sesongen lanseres 4. februar.

Respawn jobber også med et nytt Medal of Honor.
Skytespillet utvikles for virtuell virkelighet »

Siste fra forsiden