Apex Legends - Sesong 2

Respawn hinter om endringer til Apex Legends-kartet

Utvikleren vil avduke spillets neste sesong på EA Play i sommer.

EA

Under årets EA Play-arrangement – som går av stabelen i rett før E3 i juni – vil Respawn vise frem hva vi kan forvente av den neste Apex Legends-sesongen. Som ventet kommer blant annet et nytt Battle Pass, en ny spillbar figur og enda et våpen, men utvikleren lokker også med endringer til kartet.

Apex Legends-kartet Kings Canyon vil forandre seg med tiden, forteller Respawn.
EA

Det var via spillets nettsider at Apex-sjef Drew McCoy denne uken hintet om de første justeringene av Kings Canyon siden spillets lansering.

Hvorvidt det er snakk om noen nye hus her og der eller større endringer på linje med vulkaner og isfjell i Fortnite er ikke godt å si. Spillere som har savnet flere nyheter og større forandring i Apex Legends har riktignok fått noe å glede seg til.

Fokus på juksing og serverstabilitet

Utsagnet om sesong to kom som del av en lengre liste over hva Apex Legends-teamet arbeider med nå og fremover. McCoy innrømmer at kommunikasjonen med spillere har vært for dårlig, og målet er at denne rapporten skal bli starten på en mer produktiv dialog mellom fans og utviklere.

Som det har vært siden spillets enormt vellykkede lansering i februar, er kampen mot juks og forbedring av serverstabilitet fortsatt hovedfokuset hos Respawn. Over 350 000 kontoer ble utestengt for ureglementert spill i løpet av Apex' første måned, og utvikleren melder om stadige fremskritt i det utrettelige arbeidet.

For servernes del har teamet oppdaget at enkelte servere overbelastes, spesielt i kampenes startfaser, uten at det ser ut til å være noen klar årsak bak. Dette utforskes videre, og McCoy lover at Respawn skal komme til bunns i saken. Han forteller også at det jobbes for å eliminere tilfeller hvor skudd ikke registreres selv om de treffer målet.

Apex-teamet har ingen planer om å slippe nytt innhold oftere.
Respawn mener sesongbaserte oppdateringer fungerer bedre for utviklerne »

Siste fra forsiden