Returnerer Cole?

Returnerer Cole?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Oppdatert: Et bilde av nevnte blad har nå dukket opp. Selv om det riktignok ikke kan bekreftes som ekte, gir det i hvert fall litt mer troverdighet til ryktene.

Som et av få brakte Infamous noe nytt og friskt til verden av superhelter, nemlig elektrisitet. Om du har hatt gleden av å leke stormannsgal superhelt som skyter lyn, husker du antageligvis at det var en nokså fornøyelig opplevelse. Spillet hadde riktignok sine feil, men var alt i alt solid underholdning.

Infamous gjorde det generelt bra rundt omkring, og ble også godt mottatt av fansen. En oppfølger virket derfor svært sannsynlig, men enn så lenge har vi hørt lite nytt om Cole MacGrath. Inntil nå.

Bilde: VG247.com
Bilde: VG247.com

Rykter, riktignok av den svært vage sorten, hevder nemlig at en oppfølger allerede er godt på vei. Nettsiden CVG kan nemlig fortelle at neste utgave av den portugisiske utgaven av Official Playstation Magazine angivelig har en såkalt teaser av akkurat, Infamous 2. I tillegg til et tydelig bilde av Cole, kan det også leses "Annonseringen av en super Playstation 3-eksklusiv oppfølger i neste utgave".

Det er trist lite som avsløres, ergo bør litt skepsis anvendes ettersom intet konkret bevis kan oppdrives. Likevel, en oppfølger virker som nevnt ikke usannsynlig. Spesielt så med tanke på at E3 ikke er mange ukene unna.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen