Riddick 2 og Secret Service-spill på vei

Vin Diesel har bekreftet at det jobbes med en Chronicles of Riddick-etterfølger, samtidig som selskapet hans utvikler et spill om Secret Service.

Filmregissøren Bryan Singer har slått seg sammen med Tigon Studios (som eies av Vin Diesel) for å utvikle et nytt spill, som foreløpig har fått tittelen "Secret Service". Spillet er sentrert rundt livet til en amerikansk Secret Service-agent og beskrives som et karakterdrevet, taktisk actioneventyr. Spillet skal tilby et autentisk blikk inn i virkeligheten til denne kjente organisasjonen.

Om det er Tigon Studios som står for all utviklingen er for øyeblikket ikke kjent, og det sies heller ikke hvilke plattformer spillet kommer til eller når det skal lanseres. Vi vet imidlertid enda mindre om det andre spillet Vin Diesel er involvert i; en etterfølger til Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay.

Originalspillet fikk mye ros da det ble lansert på Xbox i sommer, og er nå i ferd med å bli lansert på PC. Spillet har allerede blitt en suksess, og dermed er det ikke overraskende at Vin Diesel nå har bekreftet at det kommer en etterfølger. Noen detaljer om denne etterfølgeren gav han ikke, men vi regner med den vil følge i forgjengerens fotspor og bli et førstepersons skytespill.

Siste fra forsiden