Gyngehest fra Nintendo?

Ride, ride ranke

Et noe merkelig patent har dukket opp.

Nintendo driver stadig å eksperimenterer med merkelige tilbehør og programvare, og nå har enda et av spillgigantens nye prosjekter dukket opp. Denne gangen har Nintendo tatt patent på et tilbehør som skal simulere ridning.

Helt klart deres beste idé hittil

Ifølge Siliconera har den nye leken form av en oppblåsbar halvkule av plast. For å bruke den plasserer du Wii-kontrollen i en hylle foran på ballen, og akterspeilet ditt oppå kula. Nunchuck-en holder du foran deg som tømmer. Alternativt kan Nunchuck-en fungere som en lasso, et våpen eller noe helt annet.

Utifra konseptet ser det ut til at du skal styre ridedyret med å bevege rumpa, og bruke Nunchuck-en til alle andre funksjoner. Bortsett fra å brukes til ulike ridedyr som hester, ørner og drager, spekulerer Nintendo at det også kan benyttes til forskjellige kjøretøy, som en motorsykkel eller et magisk teppe.

Hvis dette høres forlokkende ut må du nok smøre deg med en dugelig dose tålmodighet. Denne patenten er det eneste vi har hørt om produktet, og selv om Nintendo skulle bestemme seg for å benytte den er det nok lenge til vi får noe ferdig spill.

Siste fra forsiden