Ring julen inn med en dose romskrekk

Ring julen inn med en dose romskrekk

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Skremmende kommer det helt sikkert til å bli når Isaac nok en gang går til kamp mot de grufulle necromorphene i januar neste år. Alt vi har sett av spillet til nå tyder på at det i alle fall ikke blir mer barnevennlig, og den lovede flerspillermodusen kan kanskje gjøre skrekken komplett.

Hvis du ikke er i stand til å vente til den tid vil det helt sikkert varme i vinterkulden at EA har hintet kraftig mot at en demo til det etterlengtede skrekkspillet kan være rett rundt hjørnet.

Man trengte ikke akkurat lese mellom linjene for å tolke Steve Papoutsis uttalelser. På spørsmål om vi ville få en tidlig julegave i form av en demo av Dead Space 2 svarte han:

– Mange har spurt det spørsmålet. Det er noe vi må vurdere. Men jeg vil si at dere gjør lurt i å følge godt med, også på Facebook-siden – du vet aldri.

Om ordene skulle levne noen tvil så tyder i alle fall kroppspråket til fyren på at vi kanskje vil få gjensyn med herr Clarke på denne siden av juleribba. Videoen kan du selv se på EAs facebook-side. Her diskuteres også andre temaer, deriblant spillets lengde, som visstnok skal bli betraktelig lengre enn det første spillet.

Les også: Harry Potter og Dødstalismanene
Les også: Flerspillerfokus i nytt Mass Effect?
Les også: Levende bilder fra Mass Effect 2


(Kilde: Eurogamer)

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen