Rising Storm utvides med gratis innhold

Taktisk skyting under andre verdenskrig.

Tyske Panzer III.
Tripwire Interactive

Rising Storm er et taktisk, lagbasert førstepersons skytespill satt til andre verdenskrig, fra skaperne av Red Orchestra. Spillet kom opprinnelig ut i fjor, men utviklerne har fortsatt å utvide spillet etter lansering. Nå har de lansert en gratis pakke som inkluderer nye stridsvogner, våpen og kart.

Det nye innholdet demonstreres.

Nyhetene inkluderer den russiske stridsvognen T-70, den tyske stridsvognen Panzer III, et jungelkart som heter Kobura – der japanske og amerikanske styrker kjemper mot hverandre – og en ny versjon av kartet Tula Outskirts fra originale Red Orchestra.

Kriging under andre verdenskrig

Rising Storm startet opprinnelig tilværelsen som en ekspansjon for Red Orchestra 2, og inkluderer alt innholdet fra sin gamle «pappa». Om du eier Red Orchestra 2, men ikke Rising Storm, får du også tilgang på denne gratisutvidelsen.

Gamle Red Orchestra 2-eiere får også tilgang på resten av Rising Storm-innholdet, men kan kun bruke rifle. Fra nå av vil imidlertid alle som kjøper Red Orchestra 2 også få full tilgang på innholdet til Rising Storm, og det er ikke lenger mulig å kjøpe Red Orchestra 2 som separat produkt.

Det kombinerte spillet dekker med andre ord en stor del av andre verdenskrig, fra krigshandlingene i Stillehavet til slagene på østfronten i Europa. Serien har generelt vært kjent som et mer taktisk og realistisk alternativ til Battlefield-spillene. Vi likte Red Orchestra 2 godt da det kom ut, selv om opplevelsen ikke var helt feilfri på det tidspunktet.

For tiden er utviklerne i Tripwire Interactive opptatt med et annet spill, nemlig det ultrablodige zombiespillet Killing Floor 2.

Siste fra forsiden