Zombieslakten fortsetter i Killing Floor 2

Med et helt nytt system for blod og gørr.

Tripwire Interactive

Amerikanske Tripwire Interactive har nylig annonsert Killing Floor 2. Som det populære originalspillet er Killing Floor 2 et førstepersons skytespill der poenget er å overleve stadige angrep fra morderiske zombier.

Spillet foregår i et Europa som står midt i zombieapokalypsen, og spillerne får rollen som sivile og yrkessoldater som har slått seg sammen for å overleve i kaoset. I likhet med i Left 4 Dead-spillene må spillerne samarbeide for å ta knekken på de vandøde.

Blodet spruter

Blod og gørr er en viktig del av både spill og filmer der zombiene spiller en hovedrolle, og Killing Floor 2 blir ikke et spill for sarte sjeler. Tripwire har nemlig investert tungt i et eget system som skal sikre at zombiene skytes i stykker på voldsomt vis.

Splat.

Forvent blodsprut og flygende innvoller, og alt sammen blir liggende på spillbrettet helt til kampen er over. Dermed blir miljøene mer og mer makabre jo lenger man spiller.

Opp til seks spillere kan samarbeide for å male verden rød, men det blir også mulig å spille alene om du ønsker det. Ellers loves vi mengder av nye våpen og zombier, og Tripwire – som selv startet med å lage spillmodifikasjoner – lover at spillet skal være svært åpent for brukerskapte endringer.

Killing Floor 2 kommer til Windows og SteamOS, og vil få en «early access»-lansering før den endelige utgivelsen. Tripwire har ikke sagt når de vil sniklansere spillet, men det ser ikke ut som vi må vente veldig lenge før zombiene deres angriper.

Tripwire står også bak flerspillersuksessen Red Orchestra.

Siste fra forsiden