Rocket League dykker ned på havbunnen

Fersk oppdatering introduserer en ny bane og to nye biler.

Siden lanseringen av Rocket League 5. juli i fjor har Psyonix stadig utvidet bilfotballspillets horisonter. I tillegg til å levere nye moduser, som ishockey og basketball, har utvikleren tatt oss med ut i ørkenen og inn i fremtiden – og nå går turen ned på havets dyp.

Proteus.
Psyonix

Den nyeste gratisoppdateringen for spillet – som kan lastes ned nå – introduserer en flunkende ny arena på havbunnen, kalt Aquadome. Banen er heldigvis tømt for vann så spillere slipper å legge på svøm, men utenfor glassveggene kan man skimte både maneter, hai og andre sjøskapninger.

Med oppdateringen følger nye kosmetiske gjenstander, og Hotshot- og Road Hog-bilene har fått nytt design. I tillegg har Rumble-modusen gjennomgått noen endringer, hvor blant annet piggfunksjonen ikke er like effektiv som før.

To nye biler kan kjøpes

Triton.
Psyonix

For spillere som gjerne åpner lommeboken for å sikre seg nytt innhold har Psyonix utvidet bilparken med to nye kjøretøyer. Den ene – Proteus – er inspirert av ubåter som opererer på dypt vann, mens den andre – Triton – er mer strømlinjeformet og moderne. Hver av bilene koster 15 kroner, og leveres med et sett nye klistremerker du kan pynte dem med.

En ny eske med diverse kosmetiske gjenstander er også tilgjengelig, som du har en liten sjanse til å vinne ved å spille kamper over nettet. Eskene inneholder et ferskt parti med blant annet sjeldne klistremerker og hjul, men i likhet med de man finner i Counter-Strike: Global Offensive koster det penger å åpne dem og det er ingen måte å vite hvilken gjenstand du får før du betaler.

Vi digget Rocket League da det ble sluppet i fjor sommer.
Rocket League er slik fotball bør være: raskt frenetisk og hardfør »

Siste fra forsiden