Rocket League Sideswipe

Rocket League Sideswipe bringer bilfotballen til mobil

Psyonix inviterer på luftakrobatikk i 2D senere i år.

Rocket League blir snart å finne på mobiltelefoner. Psyonix har nemlig kunngjort det frittstående spillet Rocket League Sideswipe, som blir å finne på iOS og Android senere i år.

Rocket League Sideswipe byr på en litt annen variant av bilfotball.
Psyonix

Mobilvarianten av bilfotballspillet blir riktignok litt annerledes fra hva Rocket League-fans er vant til. Dette er nemlig utelukkende en todimensjonal affære, og akkurat hva det betyr kan du se i annonseringstraileren over.

Spillere ser banen fra siden og styrer bilen enten mot høyre eller venstre. Av andre nevneverdige forskjeller er målene plassert omtrent halvveis opp på hver endevegg, men ellers fungerer gass, brems, boost og luftakrobatikk stort sett som før.

– Rocket League Sideswipe bruker mobilstyring som er lett å plukke opp enten du er en Rocket League-mester eller en ny spiller. I tillegg er det avanserte mekanikker, akkurat som i Rocket League, for de som ønsker å stige i de rangerte gradene, forteller Psyonix.

Kamper spilles via nett, med enten en mot en eller to mot to. Ved siden av tradisjonell bilfotball ser det også ut til at andre moduser være tilgjengelige, som for eksempel den basketballinspirerte Hoops.

Rocket League Sideswipe har enda ikke fått noen offisiell slippdato, men skal som sagt ut i løpet av året. Alfatesting av opplevelsen er allerede underveis, men kun for Android-eiere i Australia og New Zealand.

Final Fantasy VII er også på vei til mobil.
Square pusser opp originalspillet og har også et battle royale-spill på vei »

Siste fra forsiden