Agent i 2010?

Rockstar-satsning til neste år?

Rockstars PS3-eksklusive Agent kommer kanskje neste år, og LA Noire kommer kanskje til PC.

Det kan se ut som Agent, et nytt storprosjekt fra GTA-skaper Rockstar North, kommer allerede til neste år. Det har ikke kommet noen kunngjøringer om spillets utgivelsesdato, men Eurogamer oppdaget er det lagt inn sammen med Red Dead Redemption og Max Payne 3 som en 2010-utgivelse i et QA-dokument på det offisielle Rockstar-nettstedet.

Vi vet for øyeblikket lite om Agent, annet enn at det er et spionspill som foregår på syttitallet, midt under den kalde krigen. Spillet kommer kun til PS3, i alle fall i første omgang.

Et annet Rockstar-spill som er underveis er LA Noire, som vi også har hørt fint lite om til nå. Dette utvikles hos australske Team Bondi, og i følge LinkedIn-profilen til en av de som jobber på spillet kommer det til Xbox 360, PS3 og PC. I utgangspunktet var det kun offentliggjort for PS3 og Xbox 360. Dette er selvsagt langt fra noen offisiell bekreftelse av en PC-versjon. Denne lille info-biten var det superannuation som snuste opp.

LA Noire er et åpen verden-spill satt til en film noir-aktig utgave av LA. Illustrasjonen over er hentet fra dette spillet.

Siste fra forsiden