Mega Man Zero Collection til Vesten

Rød sverdsvinger vender tilbake

Capcom byr på kvalitetsaction fra GBA-tiden.

Mega Man-serien har holdt det gående i over tjue år, og levert miniserier og spill som har plassert seg over hele kvalitetsspekteret. En av de bedre er Mega Man Zero-serien på Game Boy Advance. Nylig meldte Capcom at de ville utgi en samlepakke til DS med alle fire Mega Man Zero-spillene, og nå kommer pakken til Vesten.

Som i de fleste Mega Man-spill kan du stjele krefter fra fienden.

Ingen konkret dato er satt for verken USA eller Europa, men yankeene skal få det en gang tidlig i sommer. Dermed kommer samlingen antagelig til vår verdensdel innen året er omme. Spillene i pakken skal stort sett være de samme som på GBA, men det loves nye moduser.

Mega Man Zero-serien foregår i en ødelagt verden hvor privilegerte mennesker og roboter bor i storbyen Neo Arcadia. Roboter som ikke vil føye seg etter regimets regler blir funnet og destruert, men etter flere år med undertrykking dannes det en opprørstyrke som vil styrte Neo Arcadia.

Du spiller Zero, en legendarisk robot som har blitt vekket til live av opprørerne. Med ditt trofaste sverd og diverse andre våpen skal du hogge deg gjennom Neo Arcadias maskinhær og nedkjempe dets kommandanter.

De ulike titlene byr på forskjellige systemer som kan hjelpe deg med oppdraget. Gjennom hele serien kan du for eksempel samle programmer som oppdaterer Zero med nye egenskaper, og i det fjerde spillet kan været påvirke hvordan brettene og kampene mot sjefene blir.

Siste fra forsiden