Rollespill fra Big Huge Games

Utvikleren av Rise of Legends jobber med et rollespill, og har fått Morrowind-designer Ken Rolston med på laget.

Big Huge Games har kunngjort at de har ansatt Ken Rolston, hoveddesigneren av det populære rollespillet Morrowind. Rolston, som har 25 års erfaring med spilldesign, pensjonerte seg etter at Morrowind-etterfølgeren Oblivion ble ferdig, men har nå blitt fristet ut av pensjonisttilværelsen av Big Huge Games.

Ken Rolston (bilde fra BHG)

Studioets president, Tim Train, forteller at utvikleren vil fortsette å lage sanntidsstrategispill, men at de i flere år nå har jobbet med et rollespill. Han mener Ken Rolston passer perfekt for dem og prosjektet deres, og vil kunne gi dem det lederskapet de trenger for å gjøre spillet til en suksess. Ken Rolston selv beskriver det nye rollespillet som et slående originalt og spennende prosjekt.

Den opprinnelige pressemeldingen indikerte at spillet kun kom til konsoll, men i en kjapp samtale med nettstedet Firingsquad har Tim Train fortalt at det kommer til både konsoll og PC (selv om hovedfokuset er å nå konsollpublikumet). Train bekreftet også at de jobbet med et nytt sanntidsstrategispill, men ønsket ikke å gi noen detaljer om verken dette eller rollespillprosjektet deres.

Det neste spillet Big Huge Games lanserer blir uansett Xbox 360-versjonen av brettspillet The Settlers of Catan.

Siste fra forsiden