Rollespill i klassisk stil

Chaos Chronicles er et turbasert, isometrisk rollespill.

Spillmessen Gamescom går av stabelen denne uken, og spillkunngjøringene som dukker opp rundt messen bærer tydelig preg av å være myntet på et mer europeisk-sentrert publikum enn annonseringene vi får rundt E3 i USA. Tidligere i dag har vi blant annet skrevet om eventyrspillet The Raven og strategispillene Wargame: AirLand War og Europa Universalis IV. Nå har vi også fått en kunngjøring for rollespillerne.

Det blir massevis av ruiner å utforske.

Chaos Chronicles er et turbasert rollespill i klassisk stil, som skal lanseres i løpet av neste år. Spillet kommer til PC, og byr ifølge pressemeldingen på spennende eventyr og farlige motstandere. Du får utforske en rekke eldgamle ruiner og mystiske grotter, enten alene eller sammen med opp til fire andre spillere. Utviklerne lover et sofistikert spill i stil med de klassiske turbaserte rollespillene fra nittitallet, men med moderne presentasjon og brukergrensesnitt.

Handlingen foregår i en verden som har blitt oversvømmet av vandøde horder. Så godt som alle som bodde på fastlandet ble drept, men noen klarte å rømme ut til en gruppe øyer hvor de vandøde ikke kunne nå. I det spillet starter har det gått 200 år siden den store katastrofen, og en allianse av alver, dverger og mennesker har begynt å ta fastlandet tilbake igjen. Men det blir selvsagt lettere sagt enn gjort, og du får en sentral rolle i det som skjer videre.

Chaos Chronicles utvikles av Coreplay, som også sto bak Jagged Alliance: Back in Action. Utgiveren er tyske bitComposer, som forøvrig også er i ferd med å bringe det populære romskytespillet Galaxy On Fire 2 til PC i en HD-utgave. Det spillet skal blant annet lanseres på Steam.

Les også: Sniktitt: Divinity: Original Sin
Les også: Ny konflikt for Jagged Alliance

Siste fra forsiden