Spansk action på PC og Xbox 360

Romvesener igjen

Etter en kraftig forsinkelse har The Scourge Project endelig fått ny dato.

Det er to og et halvt år siden spanske Tragnarion Studios først fortalte om sitt tredjepersonskytespill The Scourge Project. Opprinnelig skulle det slippes en gang i løpet av 2008, men i likhet med så mange andre utgivelseplaner i spillindustrien ble det forsinkelser og forskyveleser.

En helt vanlig dag på jobben

The Scourge Project er nå klart for lansering, og PC-utgaven skal slippes på Steam i løpet av denne måneden. En Xbox 360-utgave er også på vei, men den kommer ikke før i mars. Den skal selges gjennom Xbox Live Arcade.

Spillet består av to episoder som selges sammen. De skal totalt by på rundt fem timers spilletid, og fokuset er på samarbeid. Den historiedrevne kampanjen kan nemlig spilles av opptil fire personer samtidig.

Vi får rollen som fire leiesoldater, som sammen utgjør Echo-skvadronen. De har blitt leid inn for å infiltrere et digert kompleks, redde en vitenskapsmann og raske med seg noen meteorittfragmenter. Sistnevnte har hatt en uheldig virkning på nærmiljøet, som nå er fult av hissige rommonstre.

Utover kampanjen inneholder The Scourge Project også noen flerspillermoduser med støtte for opptil 16 spillere. Det blir velkjente moduser som «Deathmatch», «Team Deathmatch» og «Capture The Flag».

Siste fra forsiden