The Conduit i juni

Romvesener og konspirasjoner

High Voltages ambisiøse Wii-prosjekt har fått slippdato.

High Voltage har lovet mye med sitt kommende Wii-skytespill The Conduit. Utover å bevise hvor god grafikk som kan tvinge ut av Wii-en lover de alt det man forventer av et moderne førstepersonskytespill, inkludert prating over nettet og flerspilling for opptil tolv stykker samtidig.

Ifølge Eurogamer har utgiver Sega nå annonsert den europeiske utgivelsedatoen. 26. juni slippes spillet i vår del av verden, altså litt senere en den tidligere planlagte vårlanseringen.

I The Conduit får du rollen som en Secret Service-agent med kodenavnet Ford. Handlingen foregår i Washington D.C. etter at en rase med insektlignende romvesener har ramponert byen. Ford blir sendt inn for å bekjempe uhyrene, og til å hjelpe seg får han en hendig gjenstand som kalles Det Altseende Øyet. Med denne kan Ford samle informasjon og avsløre hemmeligheter som sikkert vil kommer godt med i kampen mot romvesenene.

The Conduit blir også en av de første titlene som benytter det nye Wii Motionplus-tilbehøret som lanseres et par uker før spillet. Uansett om du skaffer dette ekstrautstyret eller ei skal The Conduit by på en mengde måter å justere kontrolloppsette og bevegelsefølsomheten etter spillerens eget ønske.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden