Runescape-utvikler med nytt MMO

Denne gangen tar Jagex oss med ut i verdensrommet.

Edge kan melde at Jagex, selskapet bak MMO-storsuksessen Runescape, er på fære igjen. Deres seneste prosjekt er også et massivt onlinespill, men virker å bli ganske ulikt deres forrige utgivelse. Stellar Dawn, som det skal hete, er nemlig et science-fiction-spill satt i verdensrommet.

Konseptkunst fra det kommende spillet.

Utviklerne sier ikke mye om selve spillet enda, men studioets direktør Mark Gerhard hevder at det skal kunne spilles på omtrent alle datamaskiner der ute. Store deler av spillets innhold skal også være tilgjengelig uten å måtte betale for det. Videre fortsetter han:

– Stellar Dawn er Jagex' største prosjekt per dags dato, og alle våre ansatte sitrer av spenning i det vi entrer utviklingens avsluttende ledd. Vi er veldig fornøyde med hvordan dette spillet har endt opp. Utviklingsteamet har blandet stil, innhold og teknologi på kløktig vis for å skape den underholdningen og varigheten vi er kjent for.

Runescape er et av verdens mest populære massive onlinespill, og Jagex selv hevder at de har over 130 millioner brukere. Hvor mange av de som er aktive sies det ingenting om, men det er imponerende tall i alle fall.

Stellar Dawn skal utgis neste år, og du kan lese mer om det i tiden som kommer på dets hjemmeside.

Siste fra forsiden