Spider-Man - oppfølger

Rykte: Spider-Man-oppfølger kommer til PlayStation 5 i 2021

Edderkoppen til Insomniac kan gjøre en ny opptreden om to år.

Sony

Gitt den særdeles positive mottakelsen Spider-Man fikk ved spillets lansering i fjor, ville det neppe komme som et sjokk å høre at en oppfølger er på vei. Så langt er ingen ting bekreftet fra offisielle hold, men ryktemølla hevder at vi kan se Edderkoppen igjen på PlayStation 5 allerede i 2021.

Spider-Man.
Sony Interactive Entertainment

De ferske ryktene kommer etter uttalelser fra Imran Khan, tidligere nyhetsredaktør ved GameInformer. Under en ny Kinda Funny Gamescast-episode denne uken spekulerte vertene i lanseringsplaner for kommende spill, da Khan antydet på det sterkeste at han sitter på innsideinformasjon om Spider-Man 2.

– Jeg vet for mye om dette til at jeg kan spekulere så mye. Jeg tror Spider-Man 2 kommer tidligere enn det folk forventer, sa Khan og nevnte julen 2021 som et sannsynlig slippvindu.

Sony eier Insomniac

Som tidligere kunngjort vil Sonys neste spillkonsoll, PlayStation 5, lanseres mot slutten av 2020. Enda har selskapet sagt lite om hvilke spill vi kan forvente på den nye maskinen, men at samarbeidet med Insomniac fortsetter er en selvfølge.

I sommer kjøpte Sony nemlig opp Insomniac, som visstnok gir studioet flere ressurser samtidig som visjonen og den daglige driften ikke ville bli påvirket på noen måte. Sony har også flere ganger brukt nettopp Spider-Man for å illustrere kapasiteten til PlayStation 5, inkludert at maskinen laster spill opptil 19 ganger raskere enn en PlayStation 4 Pro.

Vi likte Spider-Man veldig godt.
Les anmeldelsen av actionspillet her »

Siste fra forsiden