Insomniac Games

Insomniac uttaler seg om datainnbrudd

– Ekstremt vanskelig for oss.

Insomniac Games

TLDR

  • Insomniac Games har uttalt seg etter ukas omfattende datalekkasje, der de innrømmer at personlig informasjon for ansatte og detaljer om kommende spill, inkludert Marvel's Wolverine, ble stjålet.
  • Insomniac understreker at alle fremtidige planer kan endre seg, men det vil ikke påvirke tidspunktet for når Wolverine skal avdukes.
  • Selskapet uttrykker takknemlighet for fansens støtte og lover å fortsette produksjonen av deres spill, til tross for den «ekstremt vanskelige» opplevelsen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Etter flere dager med stillhet har Insomniac Games kommet med en offisiell uttalelse angående forrige ukes datainnbrudd, som resulterte i offentliggjøringen av haugevis av hemmelighetsstemplede filer. Utvikleren bak Spider-Man og Ratchet and Clank kaller opplevelsen svært vanskelig, men påpeker at teamet ikke vil la seg knekke.

Les hele uttalelsen nederst i artikkelen.

På X (tidligere Twitter) erkjenner Insomniac at det fortsatt jobber med å kartlegge alle filene som ble stjålet. Utvikleren erkjenner at personlig informasjon for ansatte kom på avveie, så vel som detaljer om kommende spill – inkludert Marvel's Wolverine.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hva studioets fremtid angår, påpeker Insomniac at samtlige planer kan og vil endre seg. Dette er tilsynelatende myntet mot de som har sett de lekkede spillklippene fra Wolverine, samt listen over spill utvikleren planlegger å jobbe med de neste ti årene.

Videre setter Insomniac pris på entusiasmen fans har vist de siste dagene. Datainnbruddet og den påfølgende lekkasjen vil imidlertid ikke endre på planene for når Wolverine skal vises frem, som blir «når tiden er inne».

«Takk for medlidenheten og den urokkelige støtten som har strømmet til. Vi setter stor pris på det.

Vi er både lei oss og sinte over det nylige kriminelle cyberangrepet på vårt studio, samt den følelsesmessige påkjenningen for teamet vårt. Vi har rettet fokuset vårt innover de siste par dagene for å støtte opp om hverandre.

Vi er klare over at den stjålne dataen inkluderer personlige informasjon som tilhører våre ansatte, tidligere ansatte og innleid hjelp. Inkludert er også tidlig utviklingsdetaljer om Marvel's Wolverine for PlayStation 5. Vi fortsetter arbeidet med å finne ut av hva slags data som ble rammet.

Denne opplevelsen har vært ekstremt vanskelig for oss.

Vi vil at alle skal få nyte spillene vi utvikler på måten som var tiltenkt og som våre spillere fortjener. Men akkurat som Logan er Insomniac motstandsdyktig. Marvel's Wolverine fortsetter som planlagt. Spillet er tidlig i produksjonsfasen og vil uten tvil forandre seg stort i løpet av utviklingen, akkurat som alle våre planer.

Mens vi setter pris på alles entusiasme, vil vi deler offisiell informasjon om Marvel's Wolverine når tiden er inne.

På vegne av alle hos Insomniac, takk for deres fortsatte støtte gjennom denne vanskelige tiden.»

LES OGSÅ: GTA 6-hacker tvangsinnlagt på ubestemt tid »

Siste fra forsiden