Ryktene stemte: Spyro-trilogien pusses opp for PlayStation 4 og Xbox One

Se traileren for Spyro Reignited Trilogy.

Akkurat som ryktene hevdet gjør den lilla dragen Spyro comeback i oppusset utgave senere i år. Activision trakk torsdag sløret av Spyro Reignited Trilogy, som etter planen skal lanseres på både PlayStation 4 og Xbox One den 21. september.

Samlepakken byr på overhalte utgaver av seriens tre første spill: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! og Spyro: Year of the Dragon. I en pressemelding forteller Activision at alle tre gjenskapes fra grunnen, med forbedrede omgivelser, nye lyseffekter og flottere filmsekvenser:

– Det er veldig viktig for oss å være trofaste til arven fra de tre originale Spyro-spillene. Vi har lagt mye kjærlighet inn i arbeidet med å gjenskape personlighetene og verdenene akkurat som fans husker dem, samtidig som vi har sørget for at spillsamlingen byr på et overraskende friskt pust med vakre detaljer i høy definisjon. Vi bringer tilbake Spyro-en som vi alle forelsket oss i for 20 år siden, uttalte spillsjef Paul Yan.

Saken fortsetter under bildet.

Se hvilke endringer du kan forvente av Spyro Reignited Trilogy. Nyversjonen til venstre og originalspillet til høyre. (Bilde: Activision)

Bedre musikk og kontrollsystem

Ellers får musikken et løft, mens stemmeskuespiller Tom Kenny vender tilbake i rollen som Spyro. Activision lover også et oppdatert kontrollsystem, med blant annet støtte for analogspaker og bedre kamerastyring.

I stedet for Insomniac Games, som lagde de opprinnelige spillene, er det Toys for Bob som tar seg av oppussingsarbeidet. Studioet har tidligere gitt oss Skylanders-spillene, og har i tillegg ansvaret for Nintendo Switch-versjonen av Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

I videovinduet øverst i artikkelen kan du se hvordan Spyro Reignited Trilogy vil ta seg ut. Nedenfor kan du også se noen flere skjermbilder fra nyversjonene.

Vi kåret Spyro the Dragon til et av de viktigste spillene i PlayStations historie.
Se vår fullstendige liste her »

Siste fra forsiden