– Spyro-trilogien pusses opp til PlayStation 4

Følger i fotsporene til den oppussede Crash Bandicoot-trilogien, hevder nettsted.

Activision

Kotaku UK hevder å ha hørt fra flere kilder at de tre første Spyro-spillene skal pusses opp og slippes til PlayStation 4 i år. En annonsering skal skje i mars, mens spillpakken lanseres på høstparten.

Kildene hevder at trilogipakken vil holde seg eksklusiv til PlayStation 4 i et år, før det åpnes opp for versjoner til andre systemer.

Spillsamlingen skal inneholde Spyro the Dragon, Spyro: Ripto's Rage, og Spyro: Year of the Dragon, som alle opprinnelig kom ut på PlayStation. I likhet med fjorårets Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – der vi fikk servert oppussede versjoner av de tre første spillene til plattformhelten – skal spillene pusses opp med ny grafikk, nye mellomsekvenser, spillfunksjoner og animasjoner. Faktisk skal det være den samme gjengen – Vicarious Visions – som står bak begge pakkene, så forvent noe i samme gate.

Ikon

Den lilla dragen Spyro etablerte seg som en av en av PlayStations mest kjente fjes da an dukket opp på konsollen i 1998. De tre første spillene ble utviklet av Insomniac Studios, som senere har gått videre til spill som Resistance og Ratchet & Clank.

I årene etter har Activision snappet opp rettighetene til spillet, og etablerte ganske kjapt den svært populære «toys-to-life»-serien Skylanders med Spyro som bakteppe.

LES OGSÅ: Dette er de viktigste spillene i PlayStations historie »

Siste fra forsiden