Kalde grøss i nytt Tomb Raider?

Rykter om neste spill

Det har dukket opp spennende rykter om Lara Croft.

Nettstedet 4Player kunne på lørdag legge ut bilder som visstnok viste dokumentasjon om det neste Tomb Raider-spillet. Nå har disse bildene blitt fjernet, etter at advokatene til Eidos/Square Enix ble satt på saken.

Når noe først har dukket opp på nettet, er det imidlertid umulig å få det bort. På forumet til nettstedet NeoGAF kan man se dokumentasjonen, og den er faktisk ganske interessant.

Et av konseptbildene viser Lara Croft på hesteryggen, med et slags monster i hælene. Her bruker hun pil og bue for å forsvare seg. Et annet viser ulike monstre som ser ut til å være hentet fra et japansk grøsserspill.

Faktisk skal spillet, i følge dokumentasjonen på NeoGAF, foregå på en mystisk japansk øy. Her skal en ung og uerfaren Lara måtte reise gjennom øyas villmark, utforske eldgamle underjordiske gravkamre og kjempe for å overleve.

Dokumentasjonen snakker om et overlevelsesfokusert gameplay der Lara må bruke alle tilgjengelige ressurser. Dessuten skrytes det av et fritt bevegelsessystem og en åpen og fri verden med dynamisk vær.

Hvorvidt alt dette er riktig eller ikke er fortsatt for tidlig å si, da det ikke har kommet noen offisiell info om spillet enda. Men det må selvsagt være en grunn til at advokatene er satt på saken, noe som vanligvis ikke skjer med tilfeldige rykter.

Siste fra forsiden