Rykter om nytt Halo-spill

De nyeste ryktene rundt Halo 3 hevder at spillet vil hete Forerunner, men kan vi stole på det som blir sagt?

I følge en post på det internasjonale Xbox-forumet, vil spillbladet GameInformer kjøre en artikkel på Halo 3 i april-nummeret. Posten gir en gjengivelse av det som hevdes å være artikkelen, og begynner med å ta for seg noen av høydepunktene fra teksten. Det første er at Halo 3 kommer til å lanseres under navnet Forerunner.

Hva sier krystallkulen?

Ellers fortelles det om enorme omgivelser hvor gameplayet er litt åpnere enn tidligere. Dessuten sies det at måten du løser oppdragene på vil få innflytelse på det neste oppdraget, og at det vil være mulig med kooperativt spil for fire spillere samtidig. Det fortelles også en del om spillets historie, som etter sigende vil omhandle "forerunners", en eldgammel rase med romvesener.

Dessverre for de som gledet seg, ser det i følge en Bungie-representant som poster på nettstedet Halo.Bungie.Org ut til å være en aprilspøk (på tross av at artikkelen spesifikt sier det ikke er det). Det vi imidlertid kan si med relativt stor sikkerhet, er at Microsoft planlegger å avdekke det neste kapitlet i Halo-serien rimelig snart.

Da Redmond-giganten presenterte Rare-spillet Viva Piñata i New York, ble Shane Kim fra Microsoft Game Studios spurt om Halo 3. Svaret han gav til Computer & Video Games var følgende:

- Vi er ikke her for å snakke om det mytiske Halo 3, som jeg kaller det. Vi kommer til å snakke om det vi gjør i Halo-universet - enten det er Halo 3, som jeg kaller det, eller noe annet - på et mer passende tidspunkt. Det tidspunktet kommer snart.

Siste fra forsiden