Sacred 2 til Xbox 360

Det fargerike actionrollespillet Sacred 2 får en Xbox 360-versjon.

På Game Developers Conference kunngjorde tyske Ascaron at etterfølgeren til det populære actionrollespillet Sacred også kommer til Xbox 360. De har ikke gitt noen ytterligere informasjon om Xbox 360-versjonen av spillet, og har heller ikke fortalt når de forventer å lansere den.

Sacred 2 på Xbox 360

Sacred 2 foregår 2000 år før hendelsene i originalspillet. Historien omhandler noe som kalles T-energi, en magisk kraftkilde som gir de som kontrollerer den stor makt. I begynnelsen ble energikilden kontrollert av hellige vesener, men etter hvert lot de alvene få kontroll over energien, og det var her ting gikk galt.

De som skulle kontrollere energien ble nemlig uenige om hva den skulle brukes til, noe som førte til stridigheter og krig. Dermed mistet de kontrollen over energien, og dette fikk katastrofale konsekvenser. Store områder ble totalt ubeboelige, og dyr og mennesker som kom i kontakt med strålingen ble mutert.

Mens forgjengeren var i 2D, har Sacred 2 grafikk i 3D. Ascaron lover massevis av lekre effekter og animasjoner, og realistisk fysikk. Gameplayet følger i forgjengerens fotspor (tenk Diablo 2), med flere monstre, flere omgivelser, flere våpen og flere kombinasjonsbevegelser enn tidligere.

Mer informasjon om Sacred 2 finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden