Saint's Row

Hva med litt gangsteraction på Xbox 360? THQ har akkurat lansert en demo av Saint's Row.

Handlingen i Saint's Row finner sted i byen Stillwater, hvor underverdenen domineres av ulike gjenger. Du er med i en gjeng som kalles 3rd Street Saints, og dere trues konstant av rivaliserende gjenger og korrupte embetsmenn. Nå er planen å presse de andre gjengene ut av byen, og dette skal du oppnå ved hjelp av massevis av skyting og uvettig kjøring.

THQ hevder at Saint's Row vil revolusjonere "åpen verden"-sjangeren (profilert av spill som GTA-serien). Her loves vi en fullstendig dynamisk verden hvor alt du gjør innebærer en mulighet til å vinne respekt. Vi får stor frihet til å gjøre hva vi vil, og i tillegg kan vi skreddersy både figuren vår og kjøretøyene hans akkurat slik vi ønsker. I tillegg støttes flerspiller over Xbox Live, for opp til 12 spillere samtidig.

Den nylanserte demoen av spillet inneholder selvsagt bare en liten del av det vi får tilgang til i det ferdige produktet, men gir oss en introduksjon til spillets historie og en god smakebit av hva slags gameplay dette eksplosive spillet har å by på. Demoen er på 905 MB, og kan lastes ned som vanlige demoer over Xbox Live Marketplace (demoen er selvsagt gratis).

Mer informasjon om Saint's Row kan du finne på spillets offisielle nettsted. Om det er noen dager siden du har sjekket Xbox Live Marketplace for nye demoer, kan du også ta en titt på en demo av Q Entertainments hack'n'slash-spill Ninety-Nine Nights, som ble lagt ut på fredag.

Siste fra forsiden