Sam Fisher returnerer i HD?

Det tyder på at både Splinter Cell- og Prince of Persia-serien vil få oppussede versjoner.

Ideen om å pusse opp eldre storspill og lansere de i ny drakt er ingen ny ting. I det siste har vi sett og hørt mye om oppdaterte versjoner av Playstation 2-klassikere som God of War-trilogien, Sly Cooper-serien og nå nylig de kunstneriske Ico og Shadow of the Colossus.

Nå kan det tyde på at også Ubisoft vil kaste seg på denne ansiktsløftsbølgen. Den britiske nettbutikken Zavi har nemlig nylig listet opp HD-samlebokser av to av gigantutgiverens største serier: Splinter Cell og Prince of Persia.

Begge samlingene har undertitler som inkluderer HD og trilogi. Dette betyr antakelig at vi vil få gjenoppleve Splinter Cell, Splinter Cell: Pandora Tomorrow og Splinter Cell: Chaos Theory, og Prince of Persia: Sands of Time, Warrior Within og The Two Thrones.

Alle disse titlene regnes som klassikere den dag i dag, og den forlokkende prisen Zavi viser til er rundt regnet 250 kroner per samleboks. Når det gjelder lanseringsdato ser Sam Fisher ut til å være først ute, Splinter Cell-triologien lanseres den 26. november, mens den persiske prinsen lar vente på seg til 11. mars neste år. Bisart nok er samlingene bare listet opp som PS3-spill.

Dette ville ikke være første gang en nettbutikk har avslørt et spill, men det ville heller ikke være første gang en nettbutikk tar feil om et kommende spill. Det virker likevel langt i fra utenkelig at disse samlingene i alle fall er på vei, så får vi heller ta detaljer som lanseringsdato og pris med et par bøtter salt.

Les også:Splinter Cell-demo på vei
Les også:Piratene vinner det første slaget
Les også:Ezio vender nesa mot den evige by


(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden