Samlerutgave av Perfect Dark Zero

Microsoft Game Studios har kunngjort at en samlerutgave av Xbox 360-spillet Perfect Dark Zero kommer til Europa.

I følge nettstedet Gamesindustry.biz har Microsoft kunngjort en "Limited Edition" av Perfect Dark Zero, som kommer med en ekstra plate fullstappet med bonusinnhold (som "bak-scenen"-filmer og litt ekstra musikk), samt en tegneseriebok og et av ni holografiske samlerkort. Herligheten pakkes i en metallboks i stedet for den billige plastikkboksen vi normalt får servert spill i.

For de som ikke helt har fulgt med i timen, kan vi fortelle at Perfect Dark Zero er en slags etterfølger Nintendo 64-spillet Perfect Dark, som ble lansert i år 2000. Her foregår handlingen tre år før hendelsene i Nintend-klassikeren fant sted, og følger den karismatiske heltinnen Joanna Dark gjennom intense actionsekvenser og en gripende historie.

Spillet introduserer mange nye elementer, slik som heftige flerspillermuligheter hvor opp til 50 mennesker kan kjempe mot hverandre over Xbox Live. Ellers får vi selvfølgelig lekker grafikk, en haug forskjellige høyteknologiske våpen og kjøretøy, samt spennende utstyr slik som en "jetpack".

Microsoft har ikke kunngjort noen offisiell utgivelsesdato for spillet enda, men det har lenge vært sagt at det blir en lanseringstittel for Xbox 360, og det forventes dermed at det lanseres i tiden før jul. Spillet er under utvikling os britiske Rare, og vil naturligvis også lanseres i normal boks og med normal pris for de som kun er interessert i selve spillet (hva "normal pris" for Xbox 360-spill blir er imidlertid ikke helt klart enda).

Siste fra forsiden