Se 12 minutter fra enspillerdelen i Battlefield 1

EA har sluppet video fra den følelsesladde prologen til det kommende skytespillet.

Battlefield 1 ble avslørt i mai i år, og som forventet er det definitivt flerspillerdelen som har fått mest oppmerksomhet siden den gang. Spillet har imidlertid også en enspillerdel vi fikk litt mer innsyn i for noen dager siden, og nå har det dukket opp en ny video som viser oss enda mer av hva solo-spillerne har i vente.

Den nye videoen, som varer over 12 minutter, ble sluppet av EA i forbindelse med det nylig avholdte Twitchcon-arrangementet og publisert av blant andre YouTube-kanalen Westie. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Sterke, personlige historier

Som det tidligere har kommet frem opererer enspillerdelen i Battlefield 1 med sterke historier som fortelles gjennom flere ulike personer, og dette er noe man får et glimt av i den nye videoen, hvor spilleren inntar rollen som flere ulike soldater på slagmarken.

EA/YouTube

Handlingen i Battlefield 1 er bygget opp av såkalte «War Stories» – personlige beretninger som fokuserer på forskjellige hovedpersoner med unike bakgrunnshistorier og egenskaper. Blant annet får man spille som en stridsvognfører, som er helt fersk i gamet, og en arabisk opprører, som er Lawrence of Arabias høyre hånd.

Det har tidligere blitt avslørt at enspillerdelen i Battlefield 1 byr på mer valgfrihet i hvordan man tar seg gjennom spillet. Utvikleren DICE skal blant annet ha hentet inspirasjon fra hvordan spillere oppfører seg i flerspillersituasjoner, der man hele tiden må endre planer basert på kampbildet.

Battlefield 1 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 21. oktober.

Har du tenkt å kjøpe Battlefield 1? Dette er systemkravene »

Siste fra forsiden