Se 14 minutter fra Uncharted: The Lost Legacy

Endelig har vi fått et skikkelig klipp fra det neste Uncharted-kapittelet.

Naughty Dog dro sløret av det neste kapittelet i Uncharted-serien, The Lost Legacy, allerede i desember i fjor, men siden den gang har vi hovedsakelig fått servert filmatiske trailere som ikke viser noe særlig av selve spillet. Nå har vi endelig fått en video av det mer interessante slaget.

Nylig ble det nemlig lastet opp en video på den offisielle PlayStation-kanalen på YouTube som gir oss hele 14 minutter fra The Lost Legacy. Videoen kan du se øverst i artikkelen.

Uncharted: The Lost Legacy.
PlayStation Europe

Farefulle eventyr i India

I klippet følger vi hovedpersonene Chloe og Nadine mens de utforsker ulendt terreng i et område kalt Western Ghats i India, hvor damene leter etter en sjelden skatt. Videoen byr blant annet på jeep-kjøring, infiltrering av gamle ruiner med gjenkjennelige snikemekanikker og puslespill, samt den uunnværlig klatringen.

Naughty Dog har tidligere indikert at Lost Legacy vil bli et fullverdig spill som byr på store, arkeologiske utgravningsområder og et eventyr hvor spilleren aldri vet hva som kommer rundt neste sving. Utvikleren har sagt at områdene blir større enn i noe annet Uncharted-spill.

Spillet skal også by på et knippe nye våpen og spillmekaniske elementer. Noe av det nye man får leke seg med er en pistol med lyddemper, som skal berike snikeelementet i spillet, C4-sprengstoff og dirking av låser. The Lost Legacy slippes til PlayStation 4 den 23. august, så det er altså kun én måned unna.

Mange har antatt at Lost Legacy er slutten på Uncharted-serien: Det tviler imidlertid spillets forfatter på »

Siste fra forsiden