– Jeg tviler sterkt på at Uncharted-serien er ferdig

Lost Legacy-forfatteren tror vi vil få se enda flere eventyr.

Det er ikke sikkert at Uncharted: The Lost Legacy blir det siste vi ser av Uncharted-universet likevel.
PlayStation Europe

Uncharted 4: A Thief's End var som kjent slutten for helten Nathan Drake, men til fansens store glede trakk Naughty Dog senere senere sløret av et nytt kapittel kalt Lost Legacy, med nye protagonister. Det har hittil vært antatt at dette ville bli det aller siste Uncharted-spillet, men denne antakelsen er nå imøtegått.

I et intervju med nettstedet Eurogamer antydet nemlig kreativ sjef og forfatter bak Lost Legacy, Shaun Escayg, at det kan komme enda flere innslag fra Uncharted-universet.

Uncharted: The Lost Legacy.
PlayStation Europe

Tviler på at serien er ferdig

– Jeg vil ikke si det er slutten. Denne verdenen er enorm. Det er så mange figurer. [...] Å si at Uncharted-verdenen er ferdig... jeg tviler veldig sterkt på det, svarte Escayg på spørsmålet om hvorvidt han tror Lost Legacy vil være enden på visa.

Dette er selvsagt ikke å tolke som en offisiell bekreftelse på at det faktisk vil komme flere Uncharted-spill, men uttalelsene strider uansett med tidligere kommentarer fra Naughty Dog-presidenten som indikerte at et nytt kapittel etter Lost Legacy er lite sannsynlig.

I intervjuet snakket Escayg også litt om Lost Legacy. Blant annet bekreftet han at det nye innslaget vil bli et fullverdig spill som byr på store, arkeologiske utgravningsområder og et eventyr hvor spilleren aldri vet hva som kommer rundt neste sving. At områdene i spillet vil bli store er allerede noe som blitt bekreftet tidligere.

Naughty Dog jobber som kjent også med The Last of Us Part II, men ifølge Escayg går utviklingen av dette spillet noe tregere, da det meste av ressursene hos studioet er fokusert på Lost Legacy-arbeidet for øyeblikket. Uncharted: The Lost Legacy skal lanseres til PlayStation 4 den 23. august.

Nytt Assassin's Creed-kapittel er også på vei: Det bør du ikke har for høye forventninger til, ifølge vår E3-utsendte »

Siste fra forsiden