Se 16 minutter fra Mafia III

Et lengre klipp fra spillet har nå blitt sluppet.

Det gikk svært mange rykter om det neste spillet i Mafia-serien før den tredje tittelen endelig ble formelt kunngjort i juli fjor. Siden den gang har vi blitt servert opptil flere trailere, og nå har 2K klasket til med et lengre klipp fra spillet.

Den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, varer i over 16 minutter og tar oss med på et blodig oppdrag hvor målet er å kjempe seg gjennom en høy bygning for å sette en av de mange mafiabossene permanent ut av spill.

Som videoen viser opererer spillet med flere ulike valg når det gjelder fremgangsmåte, og vi får også et innblikk i den åpne strukturen og detaljrikdommen som de tidsriktige omgivelsene i Mafia III byr på.

Sekstitallets New Orleans

Det nye spillet i serien er satt til New Orleans i 1968, som i spillet er en grobunn for organisert kriminalitet, korrupsjon og andre uhumskheter. Bak det hele står det italienske mobstermiljøet.

2K Games

I spillet styrer du foreldreløse Lincoln, som finner seg en familie i byens mørkhudete krimmiljø etter å ha tjenestegjort i Vietnam-krigen. Idyllen tar slutt idet den nyvunne familien blir meiet ned av den italienske mafiaen. Lincoln begynner derfor en personlig vendettakrig for å få hevn.

Mafia III har hatt en turbulent utviklingsfase, med blant annet store omstruktureringer hos studioet som først begynte å jobbe med spillet, men nå er det altså endelig på vei til butikkhyllene. Spillet lanseres til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 7. oktober.

2K har også sluppet mer informasjon om ekstrainnholdet til Mafia III: Tre utvidelser og diverse gratisinnhold er underveis »

Siste fra forsiden