Se 40 minutter fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zelda-fansen har fått enda mer video å kose seg med.

Dessverre for Zelda-entusiastene er lanseringen av det neste, store Link-eventyret ennå et stykke unna, men Nintendo har i det minste vært ganske generøse med klipp og videoer fra spillet. Nå er det lagt ut enda en lengre video på Nintendos japanske YouTube-kanal.

Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, varer over 40 minutter og byr på den japanske komikeren Masaru Hamaguchi som bryner seg på spillet. Klippet er altså kun på japansk, men viser ikke desto mindre en solid porsjon av det første området man utforsker.

Vi får se litt mer av inventaret til Link.
YouTube

Viser inventaret

Det er allerede godt kjent at man kan hugge ned trær med øks i spillet, og i det nye klippet ser man hvordan dette også kan brukes til å legge trestammer i vann for å traversere elver og lignende. Vi får også se litt mer av inventaret og utstyres man disponerer.

Det kommer ellers tydelig frem i videoen at kraftige stormer er noe av det man må takle i spillet. Som vi så i de forrige klippene som ble lagt ut på Nintendos japanske YouTube-kanal byr Breath of the Wild på heftige, dynamiske væreffekter.

Det 40 minutter lange klippet spilles på en Wii U, og det er ennå usikkert hva som blir de eventuelle forskjellene på denne versjonen og Switch-utgaven, men det er trolig noe vi vil finne ut av ganske snart. The Legend of Zelda: Breath of the Wild skal slippes neste år, men har ennå ikke fått en endelig lanseringsdato.

Planlegger du å kjøpe Nintendos nye konsoll? Her er det første glimtet av Switch-konsollen »

(Via Slashgear)

Siste fra forsiden