Triple-I Initiative

Slay the Spire 2 er annonsert

Er blant en rekke nye spill som ble avduket under Triple-I Initiative.

Onsdag gikk en haug med indieutviklere sammen for å vise frem spillene de jobber med. Presentasjonen Triple-I Initiative delte en bråte nyheter om både kjente og ukjente spill, og vi har samlet alle trailerne her.

Nedenfor kan du kikke gjennom de ulike kunngjøringene fra showet, inkludert avdukingen Slay the Spire 2, en arenamodus for Palworld og det kommende The Rogue Prince of Persia.

Alternativt kan du se en sendingen i sin helhet i videovinduet øverst i artikkelen.

Slay the Spire 2

Det populære samlekortspillet Slay the Spire får en oppfølger. Foreløpig vet vi lite om spillet, men utvikleren sikter mot «early access» i 2025.

Risk of Rain 2 får ny oppdatering

Risk of Rain 2 har en gratisoppdatering på vei. Denne inkluderer et nytt kart og to nye gjenstander. I tillegg har spillet fått til et samarbeid med Dead Cells, som lar spillere kle seg i antrekket til Dead Cells-figuren The Prisoner.

Kill Knight

Kill Knight er et actionskytespill fra utvikler PlaySide Studios. Spillet kommer til PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S og Nintendo Switch en gang senere i år.

Shadows of Doubt til konsoll

Detektivspillet Shadows of Doubt klatrer ut av «early access» senere i år, og debuterer samtidig på PlayStation 5 og Xbox Series X/S. De som har tidlig tilgang på Steam kan prøve den nye Sharpshooter Assassin-utvidelsen nå.

My Time at Sandrock-flerspiller

Byggespillet My Time at Sandrock får flerspiller til sommeren, med spilling på tvers av plattformer. Opptil fire spillere på PC og konsoll kan slå seg sammen for å snekre på hus og banke opp monstre.

Dinolords

Det står ille til i England når både dansker og dinosaurer går til angrep. I sanntidsstrategispillet Dinolords skal spillere forsøke å forsvare seg på et eller annet vis. Kommer til «early access» på Steam.

Gestalt: Steam and Cinder fikk dato

Metroidvania står på menyen i Gestalt: Steam and Cinder. Det actionfylte plattformspiller kommer til PC den 21. mai.

Vampire Survivors til PlayStation

Vampire Survivors oppnådde stor popularitet etter den opprinnelige lanseringen i 2022. To år senere kommer spillet til PlayStation 4 og PlayStation 5. En Contra-inspirert utvidelse kalt Operation Guns ble også avduket, med lansering 9. mai på samtlige plattformer.

Flintlock: The Siege of Dawn

Actionspillet Flintlock: The Siege of Dawn skal lanseres en gang til sommeren. Den nyeste traileren tar en kikk på spillets lydspor, som komponeres av Eric Hillman.

Never Alone 2

Never Alone var et interessant, men litt halvhjertet plattformspill. Ti år etter lanseringen kommer plutselig en oppfølger, der spillere igjen får samarbeide om å navigere en verden og historie inspirert av urfolket i Alaska.

Cataclismo

Skaperne av Moonlighter og The Mageseeker har snekret sammen et nytt sanntidsstrategispill. Det heter Cataclismo, og det kommer til PC den 16. juli.

Death Must Die avduket Act II

«Early access»-spillet Death Must Die får en større oppdatering 20. april. Denne introduserer en ny helt, enda en gud å bekjempe og et hav av egenskaper, gjenstander å monstre.

Endzone 2

Teamet bak Endzone 2 viste frem spilling fra det postapokalytpiske bybyggerspillet. «Early accesss»-lansering er planlagt på PC en gang til sommeren.

Dyson Sphere Program får mer innhold

En ny runde med gratisinnhold er på vei til «early access»-spillet Dyson Sphere Program. Her får spillere ta turen ut i verdensrommet, der de skal kjempe mot fiender og utvinne ressurser.

UnderMine 2

Utvikler Thorium avduket en oppfølger til actionspillet UnderMine. Denne gangen har teamet slengt på flerspiller, så man kan ta med seg venner i kampen mot gruvenes endeløse horder med beist.

Norland fikk «early access»-dato

Middelaldersimulatoren Norland er klart for «early access». Tidlig tilgang begynner på Steam den 16. mai.

What the Car?

Gjengen bak What the Golf? er tilbake med mer galskap. Denne gangen er det biler som står i sentrum, men ikke la deg lure. Det er overhodet ikke noe bilaktig med disse doningene. Spillet kommer til PC i september, og en demo er tilgjengelig allerede nå.

Darkest Dungeon II får ny modus

Darkest Dungeon II introduserer en kampanjemodus kalt Kingdoms. Denne introduseres gratis for alle spillere, med lansering en gang før utgangen av 2024.

RKGK

Uttales «ra-ku-ga-ki». Tredimensjonalt plattformspill der spillere skal spre farge og galskap i en ellers grå og tung hverdag. Kommer til PC i løpet av sommeren.

Broken Roads lansert

Broken Roads tar spillere med på ørkentur til Australia, hvor de må forsøke å holde figurene sine i live gjennom et eventyr fullt av vanskelige valg. Spillet er ute nå, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Ravenswatch slipper mer «early access»-innhold

Fall of Avalon byr på nok et kapittel til Ravenswatch, som for tiden er å finne i «early access» på Steam. Oppdateringen kommer 22. april og lokker blant annet med nye områder å utforske, flere fiender og en ny spillmodus.

Cat Quest III

Kattene legger ut på nye oppdrag i Cat Quest III. Det hele starter med en animert åpningssekvens, som utvikler The Gentlebros viste frem på onsdag. Spillet kommer en gang i år.

Hyper Light Breaker

I Hyper Light Breaker må spillere bekjempe flere såkalte «mini-bosser». En av disse går under navnet Flame Wizard, og han har fått sin egen trailer. Actioneventyret ankommer «early access» på PC i sommer.

The Last Spell-utvidelse på vei

Strategispillet The Last Spell ble opprinnelig lansert i mars i fjor. Nå er utvikler Ishtar Games klar for å lansere utvidelsen Dwarves of Runenberg, med et nytt kart, en ny rase og flere utfordringer. Kommer 24. april.

Laysara: Summit Kingdom sniklansert

Tremannsteamet Quite OK Games benyttet Triple-I Initiative til å sniklansere sitt nye bybyggerspill i «early access» på Steam. Det heter Laysara: Summit Kingdom, og som navnet tilsier skal man bygge kongeriket sitt på toppen av fjell.

Wizard of Legend 2

Ny kikk på oppfølgeren til roguelike-rollespillet Wizard of Legend. Opptil fire spillere får utforske grotter og bekjempe monstre med diverse magi og trolldom. Kommer til Steam, men en dato er ikke satt.

Let's School til konsoll

Skolesimulatoren Let's School kommer til konsoll. Utgiver Pathea Games kunngjorde versjoner for PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch, som alle kommer en gang til sommeren.

Brotato får utvidelse og samarbeid

Brotato, actionspillet der du er en potet, får en ny utvidelse kalt Abyssal Terrors. Utvikleren avslørte også at lokal flerspiller for opptil fire spillere vil introduseres som en gratis oppdatering i sommer.

Tchia til Switch

Vi likte åpen verden-eventyret Tchia svært godt da det først ble lansert for et år siden. 27. juni kommer spillet til Nintendo Switch.

Streets of Rogue 2

Streets of Rogue 2 bygger videre på sandkasseopplevelsen fra det første spillet. Her får man frese rundt og stelle i stand all slags ugagn i en åpen verden. Spillet kommer til «early access» senere i år.

Old World-utvidelse

Strategispill Old World får en ny utvidelse sent i mai. Den heter Behind the Throne og skilter med en rekke nye mekanikker knyttet til intrigene og maktkampene som hører med å styre et kongerike.

Palworld-modus avduket

Fjorårets kanskje største spill vokser seg enda større i år. Palworld får en helt ny modus, kalt Arena, hvor spillere og deres monstre kan kjempe mot hverandre.

33 Immortals-betatest

Det spennende 33 Immortals – et samarbeids-roguelike for opptil 33 spillere – ble først avduket i fjor sommer. Nå lader utviklerne opp til en betaperiode, og en måned med lukket testing sparkes i gang 24. mai. Interesserte spillere kan registrere seg på spillets nettsider.

MOUSE

En tidlig versjon av Mikke Mus ble offentlig eiendom i USA i år. Det skal selvfølgelig utnyttes, og Fumi Games har snekret sammen et spill som minner mer enn bare litt om Disneys populære maskot. Mouse kommer en gang i 2025.

V Rising

Vampyrspillet V Rising tar turen ut av «early access» den 8. mai. Samtidig ruller Stunlock Studios ut en Castlevania-basert utvidelse. Spillet kommer også til PlayStation 5 senere på året.

The Rogue Prince of Persia

Det neste Prince of Persia-spillet utvikles av Dead Cells-studioet Evil Empire. Det dreier seg om et 2D-plattformeventyr med roguelite-elementer. «Early access» er planlagt fra 14. mai.

LES OGSÅ: Årets ikke-E3 avholdes i begynnelsen av juni »

Siste fra forsiden