Nintendo Indie World

Se alle trailerne fra ukas Nintendo Indie World-sending

Viste frem 21 spill som kommer til hybridkonsollen.

Nintendo (Montasje: Gamer.no)

Onsdag kveld holdt Nintendo enda en av sine vante spillpresentasjoner. Denne gangen var det fokus på indiespill for Nintendo Switch, med hele 21 kommende og nylig lanserte titler.

Vi har samlet sammen trailerne fra presentasjonen, som du kan se gjennom nedenfor. De som har lyst til å se sendingen i sin helhet kan finne den nederst i artikkelen.

Road 96

Eventyret Road 96 tar spillere med på en hendelsesrik biltur senere i år. Historien endrer seg fra gang til gang, med tilfeldig genererte figurer, steder og opplevelser.

Oxenfree 2: Lost Signals

Oppfølgeren til det kritikerroste dramaet Oxenfree plukker opp historien fem år etter hendelsene i det første spillet. Skal lanseres i løpet av sommeren.

OlliOlli World

OlliOlli World byr på rullebrettmoro i en større og mer variert verden, sammenlignet med sin forgjenger. Spillet kommer til Switch en gang på vinteren.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Det retroinspirerte slåssespillet Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge fikk en actionfylt ny trailer. Utvikleren sikter mot lansering senere i år.

Les også
Her er alle trailerne fra ukas Nintendo Indie World

The Longing

The Longing plasserer deg i skoene til den stusslige fyren Shade, som venter i nøyaktig 400 dager på at kongen skal våkne. Mens man venter kan spillere utforske, løse puslespill og samle på ting og tang. Ute nå.

Hindsight

Bli med på en eldre kvinnes mimring om familien sin. Spillere finner ulike gjenstander, som tar dem med videre til nye minner. Hindsight kommer til Switch senere i år.

Last Stop

Eventyret Last Stop foregår i London, der tre mennesker støter på hverandre under merkelige omstendigheter. Kommer til Switch i juli.

Aerial Knight's Never Yield

Todimensjonal løpesimulator som foregår i et Tokyo-inspirert Detroit. Aerial Knight's Never Yield slippes 19. mai.

FEZ

Plattformspillet FEZ gjør et aldri så lite comeback på Switch. Ute nå.

Aztech Forgotten Gods

Gåter skal løses og enorme guder nedkjempes i Aztech Forgotten Gods. Spillet lanseres på Nintendo Switch til høsten.

There is No Game: Wrong Dimensions

Er det spill eller er det ikke spill? Det skal man finne ut av i pek-og-klikk-metaspillet There is No Game: Wrong Dimensions. Ute nå.

Crisis Tales

Turbasert rollespill der man kjemper seg gjennom fortid, fremtid og nåtid – alt på en gang. Kommer 20. juli.

GetsuFumaDen: Undying Moon

Hektisk plattformaction med japansk estetikk. GetsuFumaDen: Undying Moon kommer til Switch i 2022.

Beasts of Maravilla Island

Pokemon Snap-lignende eventyr satt til Maravilla, en mystisk øy full av flotte skapninger. Lanseres i juni.

Skul: The Hero Slayer

Hollow Knight møter Dead Cells i Skul: The Hero Slayer, et spill der man kan ta av seg hodet og bruke det som våpen. Kommer utpå vinteren en gang.

Art of Rally

Simplistisk rallycross satt til lekre omgivelser, med et utvalg av klassiske rallybiler. Ankommer Nintendo Switch til sommeren.

Ender Lilies: Quietus of the Knights

Mer plattformaction. Her spiller man en liten jente, som kan kalle frem diverse krigere for å meie ned monstre i alle fasonger og størrelser. Ute på Switch 22. juni.

The House of the Dead: Remake

Det regner zombier når det klassiske skytespillet The House of the Dead vender tilbake i ny drakt. Kommer med mulighet for samarbeidsspilling på Switch senere i år.

Indie World – 14/04/2021 (Nintendo Switch)

Siste fra forsiden