Se åpningssekvensen fra Dark Souls III

From Software gir oss en titt på noen av monstrene vi må nedkjempe.

From Software og utgiver Bandai Namco har gitt oss en ny titt på det kommende Dark Souls III, denne gang i form av spillets offisielle åpningssekvens.

I videovinduet øverst i artikkelen kan du se den tre minutter lange videoen, der flere av spillets sjefsmonstre for første gang blir presentert.

Kjemper og vandøde

Lothric er mørkt og dystert.
From Software

Blant beistene vi etter all sannsynlighet blir nødt til å kjempe mot er Yhorm the Giant, Aldrich Saint of the Deep og Farron’s Undead Legion. I tillegg er det selvfølgelig mange andre farer som venter på oss i landet Lothric.

Åpningssekvensen gir oss litt mer informasjon om verdenen vi får boltre oss i, der ilden – kilden til både liv og død i Dark Souls-spillene – er i ferd med å bli slukket for alltid. Store deler av Lothric er fullstendig dekket av aske, og nettopp asken vil ifølge From Software spille en viktig rolle i Dark Souls III.

Selv om lanseringen av det tredje spillet i serien nærmer seg vet vi fortsatt lite om selve handlingen, men det er ikke akkurat uventet. From Software holder alltid kortene tett til brystet, og selv etter fans har fått spille gjennom Dark Souls-spillene hersker det ofte uenighet om hva de faktisk handlet om.

Dark Souls III kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One 12. april.

Vi fikk prøve Dark Souls III i fjor.
Du kan lese vår sniktitt her »

Siste fra forsiden