Star Citizen

Se de snøfylte omgivelsene fra Star Citizen

Utvikleren har vist frem mye mer fra det ambisiøse romspillet

Star Citizen-utvikleren Cloud Imperium Games avholdt på lørdag sin årlige Citizencon-begivenhet, som benyttes til å dele nyheter og nye videoer fra det ambisiøse romspillet.

Denne gangen serverte utvikleren en lengre video av et helt oppdrag i spillet som viser oss noen av de mindre gjestmilde omgivelsene og flere nye spillmekaniske detaljer.

Demonstrasjonen, som du kan se øverst i artikkelen, tar oss blant annet med til en iskald og snøfylt planet hvor vi får se realistiske, dynamiske væreffekter i aksjon, samt de mange ulike måtene værforhold påvirker selve spillingen og spillfiguren på.

Del to av konferansen kan du se i videoen nederst i artikkelen.

Solid finansiering

Cloud Imperium

I tillegg til faktorer som luftfuktighet og temperatur vil også vindstyrken spille en rolle, og denne vil ifølge utvikleren variere etter hvor man befinner seg i omgivelsene. Vi får også se demonstrasjoner av realistisk fysikk og interaksjon med omgivelsene.

Star Citizen ble først kunngjort så langt tilbake som i 2011, og den første folkefinanseringskampanjen for Star Citizen ble offisielt avsluttet den 20. november 2012 med rekordbeløpet 6,2 millioner dollar via Kickstarter og spillets hjemmeside.

Per dags dato har spillet imidlertid samlet inn vanvittige 242 millioner dollar til sammen, ifølge utviklerens egen statistikk, noe som tilsvarer over 2,2 milliarder kroner med dagens kurs.

Star Citizen får for øvrig også en enspillerdel kalt Squadron 42, som i likhet med hovedspillet har blitt utsatt en rekke ganger. Dette spillet skal foregå i samme univers som Star Citizen og har ifølge utvikleren en oppdragsstruktur som ligner på Wing Commander-spillene.

Les også: Star Citizen har fått en innholdspakke til 220 000 kroner »

Siste fra forsiden