Star Citizen har fått en innholdspakke til 220 000 kroner

Inneholder nesten alle skip.

Roberts Space Industries

Nettrollespillet Star Citizen har ennå ikke blitt offisielt lansert, men har allerede sanket inn mye penger blant annet gjennom innholdspakker. Nå har utvikleren sluppet en heftig priset pakke for fans med masse penger, melder PCGamesN.

Navnet på den nye pakken er The Legatus Pack, og den har en prislapp på lettere avskrekkende 27 000 dollar, cirka 220 000 kroner med dagens kurs.

Pakken ligger ute på utvikleren Roberts Space Industries' hjemmeside, men er bare synlig for såkalte «Concierge»-medlemmer, det vil si folk som allerede har brukt minst 1000 dollar på Star Citizen.

The Legatus Pack er kostbare saker. Bildet er hentet fra utgiverens offisielle diskusjonsforum.
Roberts Space Industries

Inneholder nesten alle skip

Et skjermbilde av pakken og detaljert beskrivelse av innholdet er imidlertid lagt ut på det offisielle diskusjonsforumet og er således synlig for alle. Årsaken til den heftige prisen er at The Legacy Pack inneholder hele 117 romskip, som skal være nesten alle skipene spillet har å by på hittil, og i tillegg inneholder pakken 163 øvrige gjenstander.

Star Citizen har mye å velge mellom når det gjelder innholdspakker, hvorav de rimeligste starter på rundt 45 dollar, og man kan også kjøpe blant annet «skins» til noen få dollar stykket. I tillegg har spillet innført andre salgsvarer også, deriblant lisenser som lar deg gjøre krav på landområder i spillet.

Spillet har vært under utvikling helt siden 2011 og ble lagt ut på Kickstarter i 2012 hvor det hentet inn et par millioner dollar i finansiering. Det har støtt på mange problemer underveis, først og fremst en rekke forsinkelser som har ført til refusjoner til folk som har støttet spillet. Enspillerkampanjen Squadron 42 har også blitt utsatt mange ganger, og i tillegg har utvikleren blitt saksøkt.

Star Citizen har vært spillbart i diverse alfautgaver en god stund allerede, men når de endelige versjonene av hovedspillet og enspillerdelen kommer ut er ennå høyst uvisst.

Les også: Den andre sesongen av The Wolf Among Us blir forsinket »

Siste fra forsiden