Se den blodige traileren til det nye Reservoir Dogs-spillet

Den klassiske Tarantino-filmen spillmatiseres på nytt, og denne gangen ser det artig ut.

Det er en kjent sak at spill basert på filmer sjeldent lykkes med å begeistre, noe som også var tilfellet med Reservoir Dogs-spillet som kom ut til PlayStation 2 og Xbox tilbake i 2006. Nå har imidlertid en ny spillmatisering av den voldelige Tarantino-klassikeren dukket opp.

Det nye spillet heter Reservoir Dogs: Bloody Days og har fått både en hjemmeside og en fersk trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Big Games/YouTube

Hektisk og taktisk

Spillet er utviklet av et studio ved navn Big Star Games og bruker i motsetning til det forrige Reservoir Dogs-spillet et ovenfra-ned-perspektiv. Det dreier seg om et frenetisk actionspill, og ikke helt uventet leverer spillet generøse mengder blod. Etter traileren å dømme bærer spillet slektskap med kritikerroste Hotline Miami.

Som nettstedet Polygon skriver er det imidlertid ikke et helt rent skytespill. Det opererer nemlig med strategiske elementer i form av at du kan styre opptil tre personer som du kan «spole» frem og tilbake i tid og plassere taktisk for å bekjempe fiender på mest mulig effektivt vis.

Nøyaktig hvordan det hele fungerer er ennå litt uklart, og generelt foreligger det ikke så mye mer informasjon om spillet, ei heller lanseringsvindu eller plattformer. Om du synes tittelen virker interessant er det nok en fordel å følge med på spillets hjemmeside for oppdateringer.

Her er et annet kommende indiespill med potensiale: Rime har omsider fått slippdato »

Siste fra forsiden