Se den dramatiske traileren fra den nye sesongen av The Walking Dead

The Walking Dead: A New Frontier nærmer seg lansering.

Den tredje sesongen av Telltales episodeinndelte spillserie The Walking Dead ble kunngjort allerede i juni i år, og siden den gang vi fått en kort teaser fra den første episoden, samt en video. Nå har den offisielle lanseringstraileren til The Walking Dead: A New Frontier dukket opp.

Den nye traileren, som du kan se øverst i artikkelen, byr på mange brutale og blodige møter med de levende døde, og det ser ut til at spillere har mange intense økter i vente når den nye sesongen går av stabelen.

Menneskeheten i trøbbel

Handlingen i A New Frontier er satt til fire år etter de første zombie-utbruddene, i en periode der menneskeheten prøver å komme seg på beina igjen. En av hovedpersonene, Javier, leter etter sin bortkomne familie, og underveis blir han introdusert for ungjenta Clementine.

Telltale Games

Sammen må de to navigere en hverdag full av dødelige farer. Tidligere har Telltale uttalt at de to figurene skal være nærmest likestilte, og underveis får spillere kontrollere både Clementine og Javier.

Spillets første av fem planlagte episoder lanseres den 20. desember på PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og iOS- og Android-enheter. The Walking Dead: A New Frontier blir i utgangspunktet kun tilgjengelig digitalt, men fysiske versjoner kommer til PlayStation 4 og Xbox One den 7. februar.

Telltale har også stått bak en Batman-serie: Den siste episoden i Batman – The Telltale Series har nå ankommet »

Siste fra forsiden